Mali spremnik

Mali spremnik predviđen je za pojedinačne uređaje koji trebaju stajati u blizini bazena, a glavna strojarnica je daleko ili u njoj više nema mjesta. U male spremnike najčešće montiramo pumpu i upravljačku kutiju za protustrujno plivanje,slap ili masažu.

mali spremnik

mali spremnik

dimenzije malog spremnika

Srednji spremnik

U najvećem broju slučajeva srednji spremnik služi kao glavna strojarnica za bazen. Kada kupci nisu u mogućnosti napraviti vlastitu nadzemnu ili podzemnu strojarnicu, kada ne mogu iskoristiti neki postojeći prostor ili napraviti novi sporedni objekt u kojemu bi stajala bazenska tehnika, preporučamo naš gotovi spremnik. Srednji spremnik bez problema će smjestiti filter,filtracijsku pumpu,sve ventile te jedan dodatni uređaj kao naprimjer automatsku stanicu sa kanisterima klora i ph. Spremnik može stajati bilo gdje u krugu bazena, ukopan na način da je zaštićen od slijevanja oborinskih voda.

srednji spremnik

srednji spremnik

dimenzije srednjeg spremnika

Veliki spremnik

Veliki spremnik služi kao strojarnica za bogato opremljene bazene čija oprema ne stane u srednji spremnik, a kupac nema predviđen drugi prostor za uređaje. Dimenzije velikog spremnika omogućuju ulazak unutar njega radi lakšeg pristupa uređajima. Spremnik može biti postavljen bilo gdje u krugu bazena, ali gleda se da je što bliže jakim pumpama za masažu, vodeni slap ili plivanje na mjestu.

veliki spremnik

veliki spremnik

dimenzije velikog spremnika