KARAKTERISTIKE KUPOLA

NAJBOLJA ZAŠTITA SVAKOG BAZENA

KUPOLA je najbolja zaštita bazena od nepovoljnih vremenskih uvjeta, lišća, kukaca i prašine. U sezoni korištenja bazena jednostavno je rješenje za povremeno pokrivanje bazena kako bi se spriječilo pojačano prljanje i hlađenje vode ili omogućilo kupanje tokom vjetrovitih i kišnih dana. Izvan sezone kupola služi kao fiksno pokrivalo, zaštita od snijega, prljavštine ili pada u bazen.

BUCOVERS KUPOLE izrađene su najboljim materijalima, izrazitom preciznošću na modernim CNC strojevima. U mogućnosti smo izraditi kupole po želji klijenta ukoliko za to postoje konstrukcijske mogućnosti. Kupac bira boju, položaj i vrstu vrata, dodatne opcije kao što su podizna klapna na zidu, produžetak tračnica i visinski odmak od poda. Niske kupole služe za pokrivanje bazena te se kod većine modela možete kupati dok je bazen pokriven. Ispod visoke kupole može se boraviti na ručnicima i hodati. Kupola se kreće po vodilicama, moduli teleskopski ulaze jedan u drugi.

Materijali za izradu kupole

ALUMINIJSKI PROFILI: Konstrukcija kupole izrađena je od praškasto bojanog,iznutra ispunjenog aluminija u antracit sivoj boji DB703 ili srebrno sivoj boji RAL9007. Po posebnoj narudžbi u mogućnosti smo izraditi profile u bilo kojoj boji iz palete RAL ili obložene hidrografskom folijom sa uzorkom. U ponudi su profili L ili XL veličine ovisno o dimenziji i modelu kupole.

POLIKARBONAT: Kupole izrađujemo od kvalitetnih polikarbonatnih ploča poznatog europskog proizvođača. Kupola može biti izrađena od komornog polikarbonata 8mm ili prozirnog kompaktnog polikarbonata 4mm, također je moguća kombinacija oba materijala.

VODILICE: Inovativno projektirane vodilice omogućuju lagano pomicanje modula,a ujedno izrazitu stabilnost konstrukcije.Na module su pričvršćeni kotači sa duplim ležištem i kukice koje su nakon montaže skrivene u vodilicama.

SITNI DIJELOVI: Kupola je opremljena vratima sa ključem, blokadama na svakom modulu, klinovima za stabilnost prednjeg i stražnjeg zida te gumenim brtvama.

ZAŠTITA OD PADALINA I VJETRA Kupanje uvijek/manje čišćenja
ZADRŽAVA TOPLINU VODE Smanjeno isparavanje i potrošnja energije
ZAŠTITA OD PADA U BAZEN zaključavanje/blokade modula
MODERAN DIZAJN više od 10 modela
JEDNOSTAVNO I PRAKTIČNO sva godišnja doba

Ponuda kupola za bazene