Ljetno pokrivalo sa aluminijskim stalkom

Ljetno pokrivalo može se koristiti u svako godišnje doba osim zimi kada se voda na površini ledi ili je razina vode spuštena. Pokrivalo se sastoji od plave solarne folije debljine 400 mikrona, te stalka za namotavanje koji može biti fiksno pričvršćen za pod ili mobilan sa nogicama i točkićima. Folija pluta na vodi i jednostavna je za svakodnevno korištenje. Zadržava toplinu vode i spriječava prekomjerno isparavanje. Koristeći foliju u bazenu ima manje prašine,lišća i kukaca pa je održavanje lakše. Zagrijavanje vode uz foliju i jako sunce je pojačano, pa je potrebno svakodnevno provjetravati bazen kako bi se održavala normalna temperatura.

Aluminijski stalak pomičan

aluminijski stalak fiksan

plava solarna folija

Zimsko pokrivalo

Zimsko pokrivalo može se koristiti cijele godine. Zahvaljujući ojačanjima prilagođeno je za vjetrovita i snježna područja. Pokriveni bazen zaštita je od vremenskih nepogoda, ali i od neželjenog pada u vode. Sastoji se od antialergijske poliesterske tkanine 580g/m2 obložene pvc slojem, cijevi fi45 od anodnog aluminija i inox sitnih djelova za pričvršćivanje. U kompletu dolazi kurbla za ručno namotavanje međutim i bez nje vrlo lako se koristi. U ponudi su boje plava i siva.

sivo zimsko pokrivalo

plavo zimsko pokrivalo

Rolete

Rolete za bazene su elegantno i korisno pokrivalo koje će vam uštediti do 80% energije za grijanje bazena i vrijeme potrošeno na čišćenje. Ako se bazen nalazi unutar kuće, svakodnevno pokrivanje bazena smanjiti će isparavaje vode a time i nastajanje pljesni na zidovima. Profili rolete plutaju na vodi, a stalak može biti ugrađen nadzemno ili pod vodom u za to predviđenu komoru. Europool ima nekoliko modela bazena sa prostorom za podvodnu roletu, a svi ostali modeli mogu imati nadzemne rolete. Pokretanje je manualno ili automatski. Automatska roleta ima motor koji radi na ključ ili daljinsko upravljanje. Materijali profila su PVC ili POLIKARBONAT. Polikarbonat ima bolja mehanička i izolacijska svojstva, ali je i skuplji. Profile je moguće odvojiti radi zamjene ili čišćenja. Kada se voda u bazenu zimi prazni do određene visine, roletu je potrebno zarolati na stalak i pokriti.

PROFILI PVC

PROFILI POLIKARBONAT

ROLETA nadzemna sa pvc profilima

ROLETA nadzemna sa polikarbonat profilima

ROLETA podvodna